Hvem er jeg ?

Jeg hedder Rikke,jeg er 46 år, mor til 4 piger i alderen 24-21-17 og 10 år. Jeg er født og opvokset her på Stevns. Jeg bor det mest fantastiske sted, hvor der er rig mulighed for at få en masse gode og sunde oplevelser i NATUREN.

Jeg er meget kreativ, og laver spændende ting af matrialer fra skoven og stranden. Jeg startede op som privat børnepasser 2008,og syntes det er super fedt at få lov at forme, og gøre jeres lille guldklump klar til børnehave,med de færdigheder der nu skal til.

Jeg har arbejdet i børnehave og vuggestue, men syntes ikke der var den rette tid med børnene, da der er mange praktiske gøremål for personalet. I min lille dagpleje må praktiske gøremål vente, med mindre børnene kan være med på en sjov måde.

Børnene er her i mange timer og derfor er vi i hele huset, hvilket gør det mere hjemligt og hyggeligt, end hvis vi bare var i et legerum og køkken. Jeg har selvfølgelig et legerum med spændende legetøj,puder.    

Jeg er godkendt til 5 børn, men har valgt kun at have 4 børn, da det giver bedre tid til det enkelte barn,det syntes jeg er vigtigt for børnene, og ikke mindst for min hverdag.(det kan dog forekomme at der er 5 børn i en kort periode, i forbindelse med et barn der stopper, og nyt barn  starter.
Jeg har ingen gæste-dagpleje!. 

Det er utrolig vigtigt for mig at forældrene er åbne over for mig og at vi har et godt samarbejde. Jeg vil hellere tales MED end tales OM!!!!

Her er tryghed, hygge og altid overskud til knus og kram.


 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.06 | 22:13
Natur Dagpleje har modtaget 10
15.07 | 15:07
Hvem er jeg ? har modtaget 4
10.04 | 17:15
Mit fotoalbum har modtaget 4
20.09 | 14:57
På stranden. har modtaget 3
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE